Anunturi‎ > ‎

Chestionar

posted 16 Feb 2016, 01:54 by WEB MASTER   [ updated 29 Feb 2016, 06:01 ]
Doamnă/Domnule
 
Institutul de Cercetare pentru Economia Agriculturii și Dezvoltare Rurală efectuează în perioada Februarie – Martie 2016, un sondaj adresat producătorilor din sectorul legumicol din România. Sondajul dorește să identifice situația actuală a producătorilor din sectorul legumicol, problemele cu care se confruntă în activitatea pe care o desfășoară, precum și evidențierea opiniilor acestora în vederea fundamentării unor soluții pentru eficientizarea activității.
Vă asigurăm că datele au caracter strict confidențial și vor fi folosite numai de către ICEADR și MADR, fără posibilitatea de identificare a respondentului, și numai în scopul menționat.
Având în vedere faptul că obținerea unor rezultate complete și corecte depinde de răspunsurile dumneavoastră, vă adresăm rugămintea să acceptați completarea chestionarului, mulțumindu-vă pentru colaborare.
 
Pentru completarea chestionarului on-line vă rugăm să accesați linkul de mai jos:
 
 
Pentru completarea chetionarului în format”word” vă rugăm să descărcați pe calculatorul dvs atașamentul ”Chestionar adresat producătorilor din sectorul legumicol din România”, urmând ca după completarea lui să îl trimiteți pe adresa de email: office@iceadr.ro
 
Vă mulțumim,
ICEADR
Comments